Geachte bezoeker,

Wij willen u complimenteren met uw mooie evenement wat u gaat neerzetten om zowel de vechters en het publiek iets mooi te laten meemaken en ervaren.

Maar wij hebben een vraag aan u?.  Bent U al toe om voor uw geweldige  evenement de entree kaarten zowel digitaal aan te bieden als mede de kaarten te laten opsturen net als de grote ticketverkooppunten zoals Ticketmaster, Mojo , billetto of via Ticketscript.

Uw Collega`s verkopen ook al online de Tickets van hun evenement via ons. Wij zijn de autoriteit op (E)ticketverkoop voor vecht en verdediging evenementen zowel in binnen en buitenland.

Natuurlijk kost het u niets om dit proces via ons te laten verlopen alleen wat moeite als in de zin van de potentiële bezoekers er op te wijzen waar ze hun (E)Tickets kunnen kopen voor Uw evenement op http://worldoffighters.eu.

Mocht u besluiten om met ons verder te gaan kunt u zich altijd gratis aanmelden (inloggen op onze site) en een evenement aanmaken. Wij verzorgen de koppeling tussen uw evenement en de ticket verkoop. De voordelen van een (E)Ticket zijn dat er weinig tot geen tijd voor u in zit om te controleren of men heeft betaald of niet.

Alle (E)Tickets voor een evenement hebben een uniek nummer en een unieke barcode die aan elkaar gekoppeld zijn en moeilijk te kopiëren. Vaak op evenementen is het drukste bij de kassa met afrekenen maar het scheelt u een hoop tijd als dit al online is gebeurd.

World of Fighters is namelijk veel goedkoper dan de concurrentie, als u b.v. (E)Ticket verkoopt via een concurrerende aanbieder dan kost het u namelijk minstens 3 tot 6 euro per ticket wat u natuurlijk geld extra kost.

Bij World Of Fighters niet.! Omdat wij in de transportkosten onze prijs berekenen merkt u hier niets van maar alleen de klant die het evenement bezoekt. Uiteraard kunnen er afspraken gemaakt worden over of  u de kosten draagt of dat wij de kosten dragen via de klant.

Een Reken voorbeeld.

Stel U vraagt € 25,- entree voor uw evenement Normaal komen daar dan de kosten van bij die de concurrent vraagt, tussen de 3 en de 6 euro of ze berekenen het als transport kosten dus komt het bedrag er nog bij voor de klant. Dan wordt de entree € 25 + € 5 ineens € 30,- voor de klant. De kosten van de bank gaan er nog af dan houd u netto minder dan € 30,- over.

Bij World  Of Fighters niet.!. Wij zorgen na uitvoerig overleg met u dat u een mooi design ticket heeft, de kaarten die online zijn verkocht daar krijgt u een rapport van en natuurlijk krijgt u het rapport waar de klanten met verkochte (E)tickets op staan om te controleren of ze daad werkelijk betaald hebben. Als u geïnteresseerd bent  in ons aanbod dan horen wij het graag van u.

Met vriendelijk en sportieve groet.

World of Fighters

Osu

30 dagen 100% geld terug garantie

 

maar waarom het is gratis

Nothing Found

Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post.