€ 0,85 cent zijn de kosten per Ticket

Wij brengen € 0,85 eurocent per uitgegeven ticket in rekening. Dit is inclusief transactiekosten. Er komt niets meer bij.  Er zijn dus verder geen verborgen kosten, niet voor u én  ook niet voor uw bezoekers. U hebt dus niets te verliezen. Die € 0,85 eurocent zijn namelijk de kosten per ticket. Dit alles is inclusief 21% BTW. Als u uw btw kunt terugvorderen kost het gebruik van de WOF Ticketservice ongeveer 58 cent per ticket netto!

Meer komt er dus écht niet bij!

Waarom we dat zo vaak herhalen? Omdat we trots zijn op onze kostenstructuur. Veel mensen zijn namelijk gewend aan losse servicekosten (betaald door de organisatie) en daarnaast transactiekosten (betaald door de bezoeker). Normale ticketservices doen dit namelijk en dit leidt tot veel hogere kosten! Wij houden van duidelijkheid en daarom doen wij het anders: één laag all-in tarief!

Eerlijk en transparant over de prijs.

Wij rekenen met u als organisator af door onze servicekosten in te houden op het geïnde bedrag uit de ticketverkoop. Het is dus de bedoeling dat de prijs voor uw bezoekers inclusief onze servicekosten zijn.  Naast alle andere kosten (bijvoorbeeld: huur van locatie, muziek, promotie etc.) zit ook de ticketservice gewoon in de ticketprijs verwerkt. Er komen dan geen onverwachte kosten bovenop in het bestelproces. Dit vinden wij eerlijk en transparant. We rekenen de servicekosten € 0,85 over alle tickets waar u onze ticketservice voor gebruikt. Hoe en wanneer u uitbetaald wordt vind u op deze pagina.