Wat is een Annulerings Garantie?

Dit is een extra service die wij kunnen bieden aan de mensen die een E-Ticket willen kopen voor een Vechtsportgala maar niet zeker weten of de partij doorgaat waarvoor zij komen.

Het gebeurd regelmatig dat men Tickets koopt aan de deur of via internet voor een vechter die staat opgesteld op de Matchmaking, maar pas ter plaatse krijgt te horen dat zijn partij niet doorgaat vanwege blessure van de tegenstander of niet komt opdagen.

Wij werken nauw samen met de bonden/ promotors en matchmakers en houden nauwgezet de matchmakings in de gaten welke mensen erop staan om te vechten en welke partijen er door gaan en welke niet.

Vandaar dat wij deze service voor een kleine vergoeding kunnen aanbieden en mocht er onverhoopt een partij toch niet doorgaan van uw favoriete vechter kunt u uw entree geld terug claimen via de site of organisatie. U krijg uiteraard de ticketprijs terug gestort op uw rekening 1 of 2 dagen later, afhankelijk van uw bank.

Het moment dat u kiest om van deze service gebruik te maken word er van u verwacht dat u aangeeft voor welke vechter u komt, doet u dit niet en u geeft niet aan voor welke vechter u komt maar wel gekozen heb om gebruik te maken van deze service heeft u geen recht op restitutie/teruggave van de aangekochte ticket.

Er wordt van u dan verwacht dat u het gala niet bezoekt, wilt u toch gebruik maken van de mogelijkheid om het evenement te bezoeken dan word de ticket bij ingang gescand en vervalt de teruggaaf entreegelden.

Uiteraard moet u met de voorwaarden akkoord gaan om van deze service gebruik te maken.

Deze service geld uiteraard niet voor inschrijvingen van toernooien en loterijen.