Geachte bezoeker,

Bij World of Fighters bieden wij u verschillende services aan voor uw evenement.

  1. Een ticketservice.  Online verkooppunt voor bezoekers van evenementen met Scan mogelijkheid. Een verkooppunt voor uw live stream evenement
  2. Een inschrijfmethode om uw deelnemers in te schrijven voor een gala of evenement (Toernooi of Matchmaking).
  3. Zelfs als er een evenement of gala niet door gaat om wat voor reden dan ook, dan zorgen wij voor een zo spoedig mogelijke afhandeling van het terugstorten van de entree gelden.
  4. Pin service . Voor uw bezoekers een mogelijkheid om te kunnen pinnen bij uw evenement.

Hoe gaat het in zijn werk onze ticketservice.

Eigenlijk heel simpel.

U als promoter/organisatie geeft aan ons door wat voor soort kaarten er online verkocht moeten worden, als voorbeeld gewone entree kaarten a € 25,- en of speciale kaarten (VIP) a € 50,- en of gecombineerde kaarten. Tijd, datum en plaats waar het evenement zal plaats vinden.

Een poster/ reclame voor de indruk van de mensen voor op de website , waar het om gaat(soort sport)MMA, Kickboksen,Boksen,Karate.

De Entreeprijs die u er voor wilt hebben per verkochte ticket.

U kunt ter controle onze app downloaden voor zowel iPhone of een android toestel

U krijgt van ons een unieke API code voor deze app, zodat u kunt bijhouden hoeveel kaarten er zijn of worden verkocht voor het evenement. De zelfde app op uw telefoon kan gebruikt worden om mensen in te checken bij uw evenement.

Als het evenement is afgelopen krijgt u uw geld binnen 2 a 3 dagen op uw rekening gestort, niet zoals bij andere aanbieders pas na 14 dagen of zelfs een maand.

World of fighters werkt met iedere organisatie en promoters die de sport positief en met respect behartigen.

Geheel onafhankelijk van welke organisatie of promoter.

World of Fighters 2016 – 2024